Kişisel Bilgilerin Gizliliği Hakkında:

Kişisel verilerinizin işlenmesi sırasında gizliliğinizin korunması Promosyon Gazetesi için önemlidir; web sitemize yapılan ziyaretler sırasında toplanan kişisel veriler, yasal hükümlere göre kullanılmaktadır. Web sitemizden, içeriği kontrolümüz altında olmayan diğer sitelere bağlantılar verilebilir; Promosyon Gazetesi, bu web sitelerindeki içerikten dolayı sorumluluk kabul etmez.

Kişisel verilerin toplanması ve işlenmesi:

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, web sunucumuz, internet hizmet sağlayıcınızın adını, bizi hangi web sitesinden ziyaret ettiğinizi, ziyaret ettiğiniz web sayfalarını ve ziyaretinizin tarih ve uzunluğunu otomatik olarak kaydeder. Ek kişisel veriler, yalnızca siz izin verdiğinizde, örneğin bir kayıt, anket, yarışma veya sözleşmenin yürütülmesi bağlamında depolanır.

Sitemizin ziyaretçileri yazdıkları yorumların kendi sorumluluklarında olduklarının bilinci ile yorumlarını yazmalıdırlar. Lütfen yorumlarınızda belli bir gazete ve promosyonu hakkında karalayıcı yazılar yazmayınız. Hakaret içeren mesajları kesinlikle onaylamıyoruz. Sitemiz provokasyona açık  ve sektör içinde rekabetin çok yoğun olduğunu bir alanda hizmet verdiği için, yorumların seviyesi hakkındaki hassasiyetimizi dikkate alacağınızı düşünüyoruz. www.promosyongazetesi.com web sitemiz yazılan yorumlar için sorumluluk kabul etmez, sorumluluk yazıyı yazan ziyaretçilere aittir. Gazeteler isterlerse, kendileri hakkındaki rahatsız oldukları yorumların silinmesini talep edebilirler, bunun için bize mail yoluyla ulaşmaları yeterlidir.

Adsense Reklamları hakkında:

Web sitemizi ziyaret ettiğiniz zamanlarda reklam hizmeti vermek için üçüncü taraf reklam şirketlerini kullanmaktayız. Söz konusu şirketler, bu sitelere ve diğer web sitelerine yaptığınız ziyaretlerden elde ettikleri (adınız, adresiniz, e-posta adresiniz veya telefon numaranız dışındaki) bilgileri ilginizi çekecek ürün ve hizmetlerin reklamını size göstermek için kullanabilir. Bu uygulama hakkında bilgi edinmek için ve söz konusu bilgilerin bu şirketler tarafından kullanılmasını engellemek üzere seçeneklerinizin neler olduğunu öğrenmek isterseniz burayı tıklayın.

Yayıncılık İlkerlerimiz:

İLKELER

1. Yayınlarda hiç kimse; ırkı, cinsiyeti, sosyal düzeyi ve inançları nedeniyle kınanamaz, aşağılanamaz.

2. Düşünce, vicdan ve ifade özgürlüğünü sınırlayıcı; genel ahlak anlayışını, din duygularını, aile kurumunun temel dayanaklarını sarsıcı ya da incitici yayın yapılamaz.

3. Kamusal bir görev olan gazetecilik, ahlaka aykırı özel amaç ve çıkarlara alet edilemez.

4. Kişileri ve kuruluşları, eleştiri sınırlarının ötesinde küçük düşüren, aşağılayan ve iftira niteliği taşıyan ifadelere yer verilemez.

5. Kişilerin özel yaşamı, kamu çıkarlarının gerektirdiği durumlar dışında, yayın konusu olamaz.

6. Soruşturulması gazetecilik olanakları içinde bulunan haberler, soruşturulmaksızın veya doğruluğuna emin olunmaksızın yayınlanamaz.

7. Saklı kalması kaydıyla verilen bilgiler, kamu yararı ciddi bir biçimde gerektirmedikçe yayınlanamaz.

8. Bir basın organının dağıtım süreci tamamlanmadan o basın organının özel çabalarla gerçekleştirdiği ürün, bir başka basın organı tarafından kendi ürünüymüş gibi kamuoyuna sunulamaz. Ajanslardan alınan özel ürünlerin kaynağının belirtilmesine özen gösterilir.

9. Suçlu olduğu yargı kararıyla belirlenmedikçe hiç kimse “suçlu” ilan edilemez.

10. Yasaların suç saydığı eylemler, gerçek olduğuna inandırıcı makul nedenler bulunmadıkça kimseye atfedilemez.

11. Gazeteci, kaynaklarının gizliliğini korur. Kaynağın kamuoyunu kişisel, siyasal, ekonomik ve benzeri nedenlerle yanıltmayı amaçladığı haller bunun dışındadır.

12.Gazeteci görevini, taşıdığı sıfatın saygınlığına gölge düşürebilecek yöntem ve tutumlarla yapmaktan sakınır.

13. Şiddet ve zorbalığı özendirici yayın yapmaktan kaçınılır.

14. İlan ve reklâm niteliğindeki yayınların bu nitelikleri, tereddüde yer bırakmayacak şekilde belirtilir.

15. Yayın tarihi için konan zaman kaydına saygı gösterilir.

16. Basın organları, yanlış yayınlardan kaynaklanan cevap ve tekzip hakkına saygı duyarlar.