Pervin Bulgak Yüz Kırışıklıklarını Giderici Maske

Felaket

New member
Pervin Bulgak Yüz Kırışıklıklarını Giderici Maske
Biyolog ve Kozmotolog Pervin Bulgak katıldığı trt iyi fikir programında yüz kırışıklıkları için oldukça etkili bir maske tarifi verdi. Bu maskenin detaylarını kadinahas.com olarak siz değerli okurlarımızla paylaşıyoruz.



Yüz Kırışıklıkları maskesi için gerekli malzemeler:
  • 1 adet yumurta akı
  • 1 tatlı kaşığı buğday tohumu yağı
  • 1 tatlı kaşığı pirinç unu
Hazırlanışı ve kullanımı:
Cam bir kasenin içerisinde, 1 adet yumurta akı, 1 tatlı kaşığı buğday tohumu yağı ve 1 tatlı kaşığı pirinç ununu homejen bir karışım elde edene dek iyice karıştırın.
Hazırlamış olduğunuz karışımı temiz olan cildinize göz çevresi hariç, hafif şekilde masaj yaparak iyice yedirin ve 15- 20 dakika kadar kurumasını bekleyin (not: 20 dakikalık süreçte cilt gerileceği için mimik dahi yapmayınız).
20 dakika sonra kuruyan maskenizi soğuk su ile cildinizden arındırın ve hafif bir nemlendirici krem sürerek maskenizi tamamlayın.
Biyolog ve Kozmotolog Pervin Bulgak’ın önermiş olduğu kırışıklık maskesini tercihen akşamları ve haftada 1 kez düzenli olarak uygulayın.
Düzenli uygulandığı taktirde, cilt tonunu eşitler, cilde ışıltı katar, ince ve yeni oluşmuş kırışıklıkları açar ve cilde nem kazandırır.
Uyarı: Bu maske aşırı hassas ve cildinde açık yara bulunan ciltler için uygun değildir.